flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо роботи Верховинського районного суду Івано-Франківської області

02 березня 2022, 11:56

❗❗❗До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду❗❗❗ 

❗Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» в умовах правового режиму воєнного стану суди, органи та установи системи правосуддя діють виключно на підставі, в межах повноважень та в спосіб, визначені Конституцією України та законами України.

📍Верховинський районний суд Івано-Франківської області здійснював та продовжує здійснювати правосуддя, суд працює відповідно до Правил внутрішнього трудового розпорядку, з понеділка по четвер з 09 год 00 хв до 18 год 00 хв, в п’ятницю з 09 год 00 хв до 16 год 45 хв.

📤Верховинський районний суд Івано-Франківської області рекомендує учасникам судового процесу та іншим особам:

🔹надавати суду всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду inbox@vr.if.court.gov.ua виключно з використанням власного кваліфікованого електронного підпису відправника, через особистий кабінет в підсистемі «Електронний суд» (за адресою https://cabinet.court.gov.ua/), поштою;

🔹подавати заяви про розгляд справ у їх відсутності, або використовувати доступні засоби проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв’язку (за адресою https://vkz.court.gov.ua/) поза межами приміщення суду.

✔ Про будь-які інші зміни в розкладі роботу суду буде повідомлено додатково. Слідкуйте за повідомленнями на офіційному сайті суду «Судова влада» https://vr.if.court.gov.ua/sud0903/ та на офіційній сторінці соціальних мереж «Фейсбук».

 

🙏 Зберігайте спокій та бережіть себе і своїх рідних!🙏 
СЛАВА УКРАЇНІ!!!!