flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових процесів та відвідувачів суду.

11 жовтня 2022, 17:23

     Відповідно до вимог ст.10, ст.26 Закону України “Про правовий режим воєнного стану”, у період воєнного стану, повноваження судів не можуть бути припинені, скорочення чи прискорення будь-яких форм судочинства забороняється.
     Верховинський районний суд повідомляє, що суд працює в звичайному режимі та не припиняв своєї роботи з першого дня введення воєнного стану.
     Проте, задля безпеки працівників суду, учасників процесів та відвідувачів суду, в разі оповістки повітряних тривог, судові засідання одразу ж припиняються, з метою забезпечення можливості слідувати в найближчі укриття та інші приміщення, які можуть використовуватись, як тимчасові укриття.
     В той же час, просимо всіх учасників процесу з розумінням поставитись до роботи суду в умовах воєнного стану та максимально використовувати можливості дистанційного судового провадження. Крім того, просимо активно використовувати ресурси «Електронного суду», що діє в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі (ЄСІТС). Через вказану підсистему ви зможете подавати документи, цивільні позови, заяви, клопотання, отримувати документи, знайомитись з матеріалами справи, подавати запити, отримувати відповіді тощо.
     Закликаємо поставитися до обставин, що склалася відповідально.

Дякуємо розуміння, Слава нашим ЗСУ та Слава Україні!