flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Резонансна справа

21 червня 2017, 15:39

21 червня 2017 року у Верховинському районному суді відбувся черговий розгляд  позовної заяви керівника Надвірнянської місцевої прокуратури заявленої в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, Зеленської сільської ради до Кошелюк Ганни Василівни, третя особа: Верховинська районна державна адміністрація про стягнення боргу за оренду земельної ділянки, розірвання договору оренди земельної ділянки та повернення земельної ділянки на користь держави.

В судовому засіданні брали участь крім сторін, представник телеканалу «Інтер» та громадські активісти. Під час судового розгляду представником телеканалу «Інтер» за згодою на це осіб, які беруть участь у справі проводився відеозапис із застосуванням стаціонарної апаратури.

В ході вирішення клопотання представника відповідача про залишення позову без розгляду в судовому засідання оголошено перерву для представлення документів на підтвердження позиції прокурора, виклику представника позивача – Зеленської сільської ради.

З огляду на перебування головуючого судді у відпустці, дату наступного судового засідання визначено на 26.07.2017.

                                                                                                          Прес-служба суду