flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

03 жовтня 2023, 17:11

         Повідомляємо про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції Верховинським районним судом Івано-Франківської області поштовим зв’язком, у зв’язку з відсутністю  поштових марок,  з 02.10.2023.

         З метою забезпечення максимального і своєчасного повідомлення сторін про дату та час судових засідань просимо максимально повідомляти:

  • номери засобів зв’язку, офіційні електронні адреси або адреси електронної пошти, номера телефонів власні та інших учасників судової справи;
  • використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток та іншої інформації із суду;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою;
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд».

         Для отримання повідомлень від суду учасники судових процесів мають можливість користуватися сервісом "Електронний суд" (для осіб, які зареєстровані в підсистемі, повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично), інші особи, які не зареєстровані в "Особистому кабінеті", можуть подати заяву про надсилання їм процесуальних документів на електронну пошту, а також судових викликів і повідомлень - у вигляді SMS-повідомлень (у разі відсутності в учасника електронної пошти) та за допомогою месенджера Viber.

         До вирішення питання про фінансування поштових послуг,  копії судових рішень та інша кореспонденція поштою надсилатися не будуть. Звертаємо увагу, що копію рішення суду  можна отримати безпосередньо в суді, попередньо узгодивши дату і час видачі за   вказаними номерами телефонів.

       Для отримання додаткової інформації телефонувати  до суду за номерами:

(03432) 2 30 44; моб. тел. 067 678 95 61.

    Про відновлення відправлення вихідної кореспонденції поштовим зв’язком  буде проінформовано на сторінці Верховинського районного суду.