flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчальний курс “Етика для суддів, прокурорів та адвокатів”

18 квітня 2024, 10:51

     “Етика для суддів, адвокатів та прокурорів” - саме під такою назвою 17.04.2024 відбувся запуск національного курсу Національною школою суддів України спільно з Проєктом Ради Європи “HELP (Освіта в галузі прав людини для юристів) для України в тому числі під час війни” Вищою школою адвокатури Національної асоціації адвокатів України та Тренінговим центром прокурорів.
     Курс HELP “Етика для суддів, прокурорів та адвокатів” спрямований на розкриття в інтерактивний спосіб ключових концепції та принципів, міжнародних та європейських (РЄ та ЄС) правових стандартів, а також відповідну судову практики Європейського суду з прав людини (ЄСПЛ) і Суду справедливості Європейського Союзу. Він спрямований на поглиблення знань і розуміння професійних інструментів та на розвиток рефлексивних навичок, на основі практичних прикладів для вирішення етичних дилем під час виконання професійних обов’язків.

     Представником на даному заході від Верховинського районного суду Івано-Франківської області є суддя - спікер Бучинський Андрій Богданович.

Прес – служба суду