flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КРОКИ ДО МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ

17 лютого 2020, 15:12

            В кожній професії, також і в професії юриста, необхідна практична підготовка, яка здійснюється шляхом проходження практики на підприємствах, в установах організаціях.

Щорічно до Верховинського районного суду з метою набуття практичного досвіду прибувають студенти з вищих навчальних закладів України.

У період з 20 січня по 14 лютого 2020 року у  Верховинському районному суді Івано-Франківської області проходили  практику студенти 4 курсу Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  Дутчак Ольга Мирославівна і Зеленський Артем Михайлович  та студенти 3 курсу Івано-Франківського юридичного коледжу Національного університету «Одеської юридичної академії» Грималюк Наталія Дмитрівна  і Максим’юк Олег Олегович. 

При поступленні на практику студентам було представлено  голову суду Бучинського Андрія Богдановича, керівника апарату суду Білак Вікторію Дмитрівну та ознайомлено з  працівниками апарату суду, з якими студенти працювали та набирались нового для себе досвіду за обраним фахом.

Керівником практики призначено заступника керівника апарату Вандяк Марію Василівну.

Студентів ознайомлено із законодавством, що регулює діяльність суду, структурою суду, організаційним забезпеченням діяльності суду,  веденням діловодства в суді, порядком розгляду кримінальних цивільних, адміністративних справ та справ про адміністративні правопорушення і іншими ділянками роботи суду.

         Практиканти з цікавістю виконували всі покладені на них завдання, а особливий інтерес  виявляли - бути присутніми в судових засіданнях під головуванням судді Бучинського А.Б.